Csütörtök délután Fejér László Ödön képviselőjelölt kampánycsapatával Nyújtódra látogatott, ahol Gáspár Zoltán volt tanácsos vezetésével bejárták a települést. A képviselőjelölt a helybeliektől a mindennapi gondok felől érdeklődött, és a nyújtódiak a támogatásukról biztosították őt a decemberi választásokon.

Lőrincz József falufelelős kíséretében Boros Vilmos plébánost is meglátogatták, aki szerint az egyéni vallásosság kihat a közösségre, úgy ahogy minden személyes tett megjelenik pozitívan vagy negatívan a falu életében. Fejér László egy székely zászlóval ajándékozta meg a plébánost.

Gáspár Zoltán felvázolta Nyújtód legaktuálisabb problémáit és terveit: szükséges megjavítani a járdákat, ideje lenne a szennyvízhálózatot kiépíteni, jó lenne a magántulajdonban levő óvodát visszavásárolni és annak területén futballpályát létesíteni. Fejér László megígérte: erejéből telhetően azon lesz, hogy segítse a nyújtódiakat terveik megvalósításában.

 

Nyújtód,

2012. november 22.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>