Székelyföldön, Kézdivásárhelyen születtem és nevelkedtem, jelenleg is itt élek családommal. Két gyermek édesapja vagyok: lányunk egyetemista, fiunk már dolgozik. Középiskolai tanulmányaimat a Nagy Mózes Líceumban végeztem, majd a Brassói Egyetemen gépészmérköknek tanultam.

Az elmúlt időszakban több vállalkozást indítottam, aminek köszönhetően jelenleg több mint ötven embernek biztosítok munkahelyet. Nemcsak ismerem, de nap mint nap szembesülök a kis- és közepes vállalkozások nehézségeivel.

Napi munkámnak köszönhetően látom, hogy Háromszék egyik legnagyobb gondja a munkahelyek hiánya. Meg kell győzni a vállalkozókat, hogy érdemes Székelyföldön, Háromszéken beruházni, mert itt jól képzett munkaerő és számtalan kihasználatlan lehetőség várja a befektetőket. Tapasztalt szakembereink és tanulni vágyó fiataljaink vannak, és nálunk becsülete van a tisztességes munkának.

Célom, hogy Székelyföld gazdasági fejlődése továbbra is hangsúlyosan jelenjen meg az RMDSZ célkitűzéseiben. Én ezért fogok dolgozni!