Olosz Gergely szenátor- és Fejér László Ödön képviselőjelölt Gelencére látogattak december elsején délelőtt. A helyi RMDSZ munkájának köszönhetően nagyon jó hangulatban telt a falujárás. A kampánycsapatot a falu bejáratánál egy fogat várta, amelyen a helybeli zenészek már javában húzták a vidám nótákat. Nagyszámú helybeliekből álló csapat: polgármester, alpolgármester, volt vezetők, tanácsosok, gelenceiek kísérték a jelölteket végig a településen, ahol szóba álltak a helybeliekkel, elbeszélgettek velük problémájukról, mindennapjaikról. A gelenceiek nagy örömmel fogadták a vendégeket, és házi finomságokkal kínálták meg őket.

Olosz Gergely néhány önkéntesével a délelőtti órákban Kovásznára is ellátogatott, ahol csatlakoztak Thiesz János képviselőjelölt csapatához, akik a város utcái mellett bejárták a piacot is.

Visszatérve Gelencére a felsőháromszéki csapat folytatta körútját a községben a Harajból visszatért Fejér Lászlóval és a helyiekkel.

Este hat órától Gelencén és Kézdivásárhelyen egyaránt kigyúltak Advent első fényei nagyszámú tömeg jelenlétében. A céhes város főterén Bokor Tibor polgármester gyújtotta meg az adventi koszorú első mécsesét, majd a helyi papság  hírdetett igét. A helyi oktatási intézmények (Csipkerózsika Napköziotthon, Gábor Áron oktatási központ, Turóczi Mózes) és a Boldog Özséb plébániatemplom kórusa előadása tette felemelőbbé az estet.

Gelence,

2012. december 01.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>